Здам в довготривалу оренду або продам 2-о повер. котедж з ремонтом, меблями і технікою в Бірках, на межі Брюхович, 180 кв.м. і 4,5 сот. землі.

Перша здача, тут ще ніхто не жив, все нове

Здам в довготривалу оренду або продам 2-о повер. котедж з ремонтом, меблями і технікою в Бірках, на межі Брюхович, 180 кв.м. і 4,5 сот. землі.
Є місце для стоянки під 3 авто Індив. газ опалення, вода зі свердловини, септик, доїзд по бруківці, новий євроремонт
Нові меблі, в кухні-вітальні стінка, шафи купе, у двох спальнях ортопедичні матраси на ліжках, нова техніка: імпортна посудомийна машина, пральна машина Electrolux, газова плита і духовка Indesit, холодильник Whirpool, їмпороний електричний камін з функцією обігріву, телевізор Samsung
Площа 180 кв.м., на першому поверсі: велика кухня-вітальня, площею близько 50 кв.м, санвузел з ванною і душою кабіною, гардеробна, комора, коридор і веранда. На 2-му поверсі 4 ізольованих кімнати, санвузел, є балкон. Ділянка 4,5 сот.
По периметру є паркан, бруківка. В котеджі газове опалення, німецький котел Volf 32 квт2., сучасні батареї з регулювання Stelrad, в коридорі і санвузлах підігрів підлоги Чиста зі свердловини, глибина 26 м, коналізаціяь- біосптик, що не потребує викачування
Вікна металопластикові Steko, з трьома школами, кольору «антрацит» зовні в середині білий
Дах металопофіль, утеплений пінополіуретаном
Ціна оренди 1100$/міс +комунальні, на термін мінімум 6 місяців .
Перша здача
Або може бути продаж за 179 тис $ на руки
Тут відео котеджу:

тут відео району:

Це геолокація: https://maps.app.goo.gl/aVvGSXs9TPzjPNFeA?g_st=ic