​«РОЗБУДИ В СОБІ ГЕНІЯ» ПРОГРАМА ПЕРСОНАЛЬНОГО КОУЧИНГУ І КОНСАЛТИНГУ

«РОЗБУДИ В СОБІ ГЕНІЯ» ПРОГРАМА ПЕРСОНАЛЬНОГО КОУЧИНГУ І КОНСАЛТИНГУ

Зараз багато людей дезорієнтовані та перебувають у стані депресії. Земля йде з-під ніг, майбутнє туманне і воно лякає…

Тому саме зараз дуже потрібна стороння підтримка. Тому що Ви самі себе не зможете проаналізувати і скоректувати, тому що інструмент і предмет дослідження має бути різним.

Зараз Ви маєте можливість прокачати особистісні навички, збільшити власний потенціал і розбудити в собі внутрішнього генія!

Скористайтеся цим і станьте сильнішим у всіх проявах завдяки нашій програмі «Розбуди в собі ГЕНІЯ!»

Реєструйтеся в програму Персонального коучингу та консалтингу тут: http://www.antikrizis.org/registraciya/

Перша ознайомча консультація та аудит— 30$ США/ год.

Завантажити мою книгу: «ТРИ СХОДИНИ ДО УСПІХУ І ЩАСТЯ» можете тут: https://cutt.ly/eMHjnd0

Я, Любомир Бованько, керівник консалтингової компанії «TrainingBest» пропоную Вам новий підхід у вирішенні Ваших завдань та проблем.

«Розбуди в собі генія!» - це персональний коучинг — найпотужніший і найефективніший спосіб досягнення Ваших цілей. Візьміть участь у моїй тримісячній програмі персонального коучина

«Розбуди в собі генія!» та станьте переможцем у всіх сферах Вашого життя!

Коучинг — це найбільш ефективний спосіб вирішення життєвих завдань.

Причому для коуча не має значення, в якій галузі життя ці завдання: бізнес, кар’єра, особисте життя, захоплення чи щось інше.

Коучинг у будь-якому разі дає незмінно високий результат.

Коучинг дозволяє клієнту чітко визначити своє завдання, знайти оптимальний спосіб її вирішення, найповніше розкрити свій потенціал та підвищити свою особисту ефективність.

Кожна людина вже має вирішення будь-якого завдання, що виникає перед нею, але часто вона це не усвідомлює.

Коучинг дозволяє знайти це рішення, чітко сформулювати його та втілити у життя.

За даними досліджень Manchester Group та інших компаній, ROI (повернення інвестицій) у коучинг становить приблизно 1:5. Після впровадження технологій коучингу відбувається зростання наступних параметрів: рівень партнерства зростає на 70%;

* ефективність роботи у групах – на 67%;

* задоволеність роботою – на 60%;

* продуктивність співробітників – на 50%;

* якість роботи зростає на 48%.

РЕЄСТРАЦІЯ НА ПЕРСОНАЛЬНИЙ КОУЧИНГ ТУТ http://www.antikrizis.org/forma/

Чому я, Любомир Бованько, заслуговую на Вашу увагу, як персональний коуч?

Я прочитав тисячі книг про успіх, відвідав десятки різноманітних тренінгів, здобув 4 вищі освіти, навчався особисто у відомих тренерів, переглянув та прослухав сотні аудіо та відео програм спрямованих на досягнення успіху.

Я вже понад 20 років вивчаю питання удачі та везіння:

*Чому одним все вдається, а інші, важко працюючи, не досягають нічого?

*Які закони керують успіхом та успіхом?

*Чим відрізняються успішні люди від невдах?

І я знайшов відповіді на ці та інші подібні запитання. Я зараз успішно веду кілька напрямків бізнесу (нерухомість, реклама, інфобізнес, туризм, MLM), http://www.antikrizis.org/proekty/

ДОКЛАДНІШЕ ПРО МЕНЕ Є ТУТ: http://TrainingBest.com.ua

Ось ВІДГУКИ ЛЮДЕЙ, ЯКІ ПРОХОДИЛИ МІЙ КОУЧИНГ І ТРЕНІНГИ http://www.antikrizis.org/otzyvy/

В результаті проходження програми на Вас чекає тотальне покращення життя у всіх аспектах: у взаєминах, у бізнесі та здоров’ї. Коучинг — це технологія розвитку здібностей людини, ефективна допомога по досягненню цілей в особистому та професійному житті. Як метод – це певний набір технік (частіше – технік постановки «сильних» питань), які дозволяють підвести людину до адекватного рішення, допомогти прийняти відповідальність за свій вибір, переживання та дії.

Як відбуваються індивідуальні заняття коучингом?

Коуч-сесії проводяться телефоном або Skype або ZOOM.

Перевага цього підходу — оперативне проведення коуч-сесій на запит, економія часу на дорогу та можливість дистанційної роботи, навіть з інших міст та країн світу.

Враховуючи, що коучинг з успіхом проводиться по телефону, Skype або ZOOM, він уже давно став глобальною послугою, тому на сьогоднішній день вже не відіграє жодної ролі, де територіально знаходиться клієнт, а де коуч.

Після кожної сесії коуч пропонує клієнтові «домашні завдання» для самостійної роботи. Вони завжди цікаві і не обтяжливі.

Яка тривалість коуч-сесії? Яка тривалість курсу?

Тривалість коуч-сесії до 50 хвилин, неефективніше, мінімум 4 заняття, а найоптимальніше це 12 занять протягом 2-3 місяців персональної роботи, бо саме за 2-3 місяці у людини виробляється нова звичка я закріплюється навик.

Ціна кожного заняття - 40 $ США

Якщо Ви оплачуєте відразу за 4 і більше заняття, вартість одного - 35$ США, тобто 140$ за 4 години персональної роботи з Вами.

При оплаті відразу за 12 занять, вартість одного заняття - 30$ США, тобто ціна за 12 годин персональної роботи з Вами становить - 360$ США

Коуч-сесії проводяться один чи двічі на тиждень.

Якщо Ви поки не знаєте, що таке коучинг і які можливості він несе, Ви можете замовити першу демонстраційну коуч-сесію за спеціальною зниженою ціною -30$ США Ця повноцінна робота спрямована на те, щоб клієнт відчув усю міць та ефективність персонального коучингу та майстерність коуча.

Я працюю за повною передоплатою. Кожна коуч-сесія закінчуватиметься формуванням конкретного покрокового плану дій на найближчий тиждень. Ми також передбачатимемо перешкоди, які можуть виникнути на Вашому шляху до досягнення цілей, розробляти заходи щодо їх попередження та також робити ще багато іншої цікавої роботи.

За різними оцінками повернення інвестицій у коучинг складає 1:8 або навіть 1:10. Дуже часто буває, що й у тисячі разів. Ці цифри промовисто свідчать, що коучинг — непросто модна теорія, а ефективний спосіб підвищення ефективності як особистості, і компанії.

Все це відбудеться завдяки зовсім іншому мисленню та значній концентрації енергії у вибраному напрямку, адже рух у всіх напрямках тільки розтягуватиме Ваше соціальне середовище, але не дозволить вирватися за його рамки.

Там, куди Ви прорветесь, більше всього: грошей, впливу, задоволень, поваги, але й значно більше відповідальності, значно вища ціна помилки. Програма персонального коучингу та консалтингу «Розбуди в собі генія!» — дуже ефективний та зручний інструмент для реалізації Ваших здібностей та навичок!

P.S. «Гарантія – 100%! Я пропоную Вам 100% гарантію повернення Ваших коштів, якщо після першого місяця нашої спільної роботи у Вашому житті та бізнесі не відбудуться суттєві позитивні зміни. Якщо Ви будете регулярно проходити заняття, виконувати всі домашні завдання та вправи і після першого місяця вирішите, що наші заняття не можуть покращити Ваше життя та Ваш бізнес, просто скажіть мені про це. Я поверну Вам усі Ваші гроші!” Любомир Бованько

P.P.S. Я ПРОВІВ ПОНАД 2 ТИСЯЧ ГОДИН ПРОВОДЯЧИ ПЕРСОНАЛЬНИЙ КОУЧИНГ І КОНСУЛЬТАЦІЇ З КЛІЄНТАМИ,. ЗА РОКИ МОЄЇ ДІЯЛЬНОСТІ БУЛО ПОНАД 100 ЛЮДЕЙ З РІЗНИХ КРАЇН, З ЯКИМИ Я ПРОВОДИВ ПЕРСОНАЛЬНІ ЗАНЯТТЯ!

ЯК ПОКАЗУЄ ДОСВІД, ВАРТІСТЬ НАВЧАННЯ У НАС МОЖНА ПОВНІСТЮ ОКУПИТИ ВІД 2 ТИЖДЕНЬ ДО 3 МІСЯЦІВ РОБОТИ. ЦЕ ДУЖЕ ВИГІДНА ІНВЕСТИЦІЯ У СЕБЕ, СВОЮ КАР’ЄРУ І БІЗНЕС, ЗАВДЯКИ РІЗКОМУ ЗРОСТАННЮ ПОТЕНЦІАЛУ І ЕФЕКТИВНОСТІ У ВСІХ СФЕРАХ ЖИТТЯ! З ПОВАГОЮ І ВІРОЮ В ВАС, ЛЮБОМИР БОВАНЬКО – ПСИХОЛОГ, БІЗНЕС-КОУЧ, АВТОР КНИГИ «ТРИ СТУПЕНІ ДО УСПІХУ І ЩАСТЯ» , ДИРЕКТОР КОНСАЛТИНГОВОЇ КОМПАНІЇ «TrainingBest»

РЕЄСТРАЦІЯ НА ПЕРСОНАЛЬНИЙ КОУЧИНГ ТУТ http://www.antikrizis.org/forma/

Також у нас можна придбати:

1) ПРОДАВАЙ І БАГАТІЙ! Онлайн-курси для збільшення продажів і прибутку

http://TrainingBest.com.ua

2) Курси ріелторів і керівників

http://realbest.top