Ніч жахів для окупантів на Херсонщині: знищено 30 ворожих гелікоптерів, жива сила та техніка

Ніч жахів для окупантів на Херсонщині: знищено 30 ворожих гелікоптерів, жива сила та техніка
Пісня про війну від Христини Соловій, рекомендуємо для прослуховування :


Українські військові завдали серйозних втрат авіапарку російських окупантів на Херсонщині. Про це повідомляє командування морської піхоти.

"Ранок в Україні для російської нечисті точно починається не з кави. Вночі, українські воїни накрили аеродром Чорнобаївка біля Херсону. Окупанти вирішили частково розмістити там свій авіапарк. Знищено від 30 гелікоптерів ворога, а ще жива сила та техніка.
Минулої доби, на підступах до Миколаєва знищено 3 колони ворога, українські захисники захопили трофеї, велику кількість боєкомплекту, колісну техніку, 7 одиниць гаубиць Д-20.
Дякуємо всім, хто сьогодні стоїть на сторожі наших домівок на Херсонщині, Миколаївщині та Одещині, захищає наші сім’ї, поки частина особового складу стримує російську навалу на інших рубежах оборони держави!
Україна обов’язково переможе! Слава Україні!" - йдеться у повідомленні.

«Настане час, коли Росію роздиратимуть на частини. Спочатку її поділять, а потім почнуть грабувати багатства. Захід всіляко сприятиме руйнації росії та віддасть до часу східну її частину Китаю. Далекий Схід будуть прибирати до рук японці, а Сибір – китайці, які переселятимуться до Росії, одружуватися з росіянами і, нарешті, хитрістю і підступністю візьмуть територію Сибіру до Уралу. Коли ж Китай забажає йти далі, захід чинить опір і не дозволить. Росія збережеться у межах, якою була за часів Івана Грозного».

У першій половині 20 століття жив старець Серафим Вирицький (1866 – 1949гг). Один з найвідоміших старців того часу, він мав дар передбачення, передбачав багато подій майбутнього, за молитвами зцілював людей від багатьох хвороб.

Наприклад, Серафим у 1927 році, передбачив Другу Світову війну, архієпископу Олексію Хутинському (Сіманському) його майбутнє патріаршество, що у католиків буде папа слов’янин, що Єрусалим стане столицею Ізраїлю та інше.

Єросхимонах Серафим Вирицький попереджав, що активну і важливу участь у війні матиме Китай. Ба більше, тоді світ побачить могутність Китаю:

P.S. Росія відключається від глобального інтернету з 11 березня, пише Market Rebellion.

Тільки сервери та вебсайти в російській зоні будуть доступні росіянам. Тестування такої можливості було проведено з 2019 року.

P.P.S. Anonymous зламали російські стрімінгові сервіси та запустили в ефір російських телеканалів відео з бомбардуваннями України.

У списку таких телеканалів опинилися:

▪️«Росія 24»
▪️«Перший канал»
▪️«Москва 24»

Слава нації! Смерть ворогам!