8 ЗАКОНІВ ВСЕСВІТУ, ЯКІ ВИЗНАЧАЮТЬ ЖИТТЯ ЛЮДЕЙ.

8 ЗАКОНІВ ВСЕСВІТУ, ЯКІ ВИЗНАЧАЮТЬ ЖИТТЯ ЛЮДЕЙ.

Цю статтю, я написав ще чотири роки тому, а потім забув про неї.

Сьогодні я випадково іі знайшов, чистячи файли на своєму компі, мабуть прийшов час іі опублікувати…

Читайте, приміняйте і пожинайте щедрі плоди, завдяки знанням, які ви зараз отримаєте…

Щоб змінити своє життя на краще, потрібно знати закони та принципи за якими працює Всесвіт

✔️1. Один із головних законів, що впливають на наше життя, - це Закон Рівноваги.

Відсутність бажання і мотивації - це відсутність енергії і сили для подолання перешкод, проте завелика замотивованість і палюче бажання - це ще гірше!

Будь-яка крайність шкідлива і створює умови за яких неможливо здійснити задумане.

Якщо жінка марить заміжжям, для неї це найважливіше в житті, швидше за все, вона або взагалі не вийде заміж або буде в цьому заміжжі нещасна, чоловік питиме і зраджуватиме.

Якщо людина зациклилася на своєму здоров'ї, постійно про це говорить, читає про це, постійно намагається його покращити, чекай біди, скоро прийде хвороба або травма.

Якщо бізнесмен день і ніч мріятиме про те, як розбагатіти, обставини життя складуться так, щоб він втратив гроші.

Якщо батьки душі не чають у своїх дітях і намагаються, щоби то не було зробити з них значних людей, швидше за все, все буде з точністю до навпаки, вони виростуть аморальними і невдячними людьми.

Скрізь де створюється якийсь кумир чи ідол, Всесвіт це руйнуватиме, оскільки це створює надлишок енергії та перенапругу, для відновлення гармонії кумир руйнуватиметься і руйнуватиме тих, хто його створював.

✔️2. Другою найважливішою умовою досягнення успіху і щастя є - Закон Наміру.

Намір - це значить поставити конкретну мету і побачити її у своїй уяві якомога чіткіше, наче уже ви її здійснили і навіть радієте цьому.

Головне, відразу почати рішуче діяти у напрямку досягнення мети, і «не паритися» з приводу: а раптом не вийде, а де взяти ресурси, а як я це зроблю…

Щоб бажання здійснювалися, треба перетворювати свої бажання на наміри.

Наміри відрізняється від бажання тим, що той, хто має намір, не прив'язуватися до результату і не хвилюється з приводу перешкод на шляху.

Той, хто має намір, навіть до ладу не знає, як він здійснюватиме свій намір, він довіряє своєму Шляху та Силі Всесвіту, він ніби стрибає у невідоме та невизначене.

З цього плавно промальовується Закон Невизначеності

✔️3. Третій Закон успіху та щастя – Закон Невизначеності. Навчіться довіряти силі Всесвіту, любити все невідоме та невизначене.

Хочеш хоч чогось досягти в житті? Навчися любити незвідане, будь відкритим до нових знань, нових обставин, нових людей.

Як більшість людей сприймає щось нове та незвідане? Насторожено і з недовірою, ти ж, дорогий читачу, навчися відкриватися до всього нового, чекати нового та довіряти новому та невизначеному.

Це зробить тебе сильнішим за більшість людей, які тебе оточують, ти любитимеш зміни і швидко до них адаптуватимешся, тоді як інші закриватимуться і переживатимуть.

Люби нове, довіряй новому, радій новому, незвіданому та невизначеному вчить нас Закон Невизначеності і ти досягнеш успіху.

Життя постійно даватиме тобі різні сюрпризи, іноді приємні, а іноді дуже неприємні.

Ми не можемо впливати на обставини нашого життя, але ми відповідаємо за свою реакцію на обставини. Тільки ми визначаємо хорошу чи погану реакцію на ці події. І так, ми плавно перейшли до Закону вибору реакції.

✔️4. Закону вибору реакції вчить, що немає нічого хорошого і немає нічого поганого в житті, є тільки наше ставлення до цього. Іноді життя під виглядом подарунка подає нам проблему, а під виглядом проблеми, подарунок.

Тільки ми визначаємо самі, як реагувати на ті чи інші обставини.

Наприклад, ти щось втратив, можна з цього зробити трагедію, а можна побачити новий шанс для себе, або запам'ятати це як корисний урок.

На все, що відбувається є своя причина, є чотири способи реакції:

1) Осуд - ми обурюємося і даємо негативну оцінку тому, що відбувається, при цьому сильно нервуємо і ще більше погіршуємо своє становище при цьому

2) Прийняття - ми приймаємо обставини життя, примиряємося з тим, що відбувається і терпляче все переносимо, не нарікаючи і не скаржачись. Це вже значно краще за осуд, але теж далеко від ідеалу

3) Визнання – будь-яку ситуацію у своєму житті бачимо як шанс для розвитку або урок і намагаємось отримати з нього користь.

Це спосіб сприйняття світу переможців та різних успішних людей, які інтуїтивно прийшли до цього способу сприйняття

4) Спостереження – це спосіб сприйняття світу Мудреців та Просвітлених людей.

Мудреці у своєму розумінні Всесвіту піднімаються вище Добра і Зла, тому що бачать у всьому сенс і взаємозв'язок, тому не наділяють обставин життя ні позитивним, ні негативним оцінкам

✔️5. І так, ми прийшли до 5-го Закону Успіху – не суди і не оцінюй.

Спробуй час від часу перериватись у своїх оцінках того, що відбувається, просто спостерігай, щоб відчути розвиток та єдність Всесвіту.

Коли ти поступово навчишся все менше судити та оцінювати, ти отримаєш доступ до великої сили та енергії.

Ти навчишся спостерігати та усвідомлювати взаємозв'язок всього з усім у цьому світі.

Тебе наповнить спокій та безтурботність. Для того, щоб ще більше в собі пробудити величезні сили, які сплять у тобі, треба навчитися мовчати і перебувають у тиші.

✔️6. І так, ми прийшли до Закону Тиші та Мовчання. Якщо ти щодня усамітнюватимешся, бажано десь на природі і просто будеш спостерігати за тим, що відбувається і при цьому не будеш, ні читати, ні розмовляти, не дзвонити і не спати, тебе наповнить Мудрість Всесвіту і його величезна сила.

До речі, спочатку тобі буде дуже важко нічого не робити і мовчати.

Навчися слухати тишу і ти почуєш всю Гармонію розвитку світу і глибокий взаємозв'язок з усіма людьми і світом.

Щодня практикуючи мовчання і тишу, тобі почне прояснятися твій Шлях і Покликання, ти усвідомиш свої численні таланти, які тобі дав Всесвіт для розвитку та служіння іншим…

✔️7. І так, ми підійшли до сьомого Закону Успіху – Закону Покликання.

Коли ти почнеш проясняти свої таланти і свою геніальність, ти маєш ставити собі питання, як за допомогою своїх унікальних талантів ти можеш послужити справі розвитку та прогресу Всесвіту, як ти зможеш послужити іншим.

Всесвіт прагне розвитку, різноманітності, досконалості, прогресу і допомагає усьому, що цьому сприяє, діє в гармонії з ним, а все, що перешкоджає цьому, є хворобою, гріхом, рудиментом, тому це буде пригнічуватися Всесвітом.

Твоє Покликання і Твій Шлях – це використання твоїх унікальних здібностей і талантів, для того, щоб зробити цей світ кращим і досконалішим, щоб послужити і допомогти іншим ставати кращими і досконалішими.

✔️8. І так, ми плавно прийшли до восьмого Закону Успіху – Закону Віддавання.

Що посієш, те й пожнеш, це відома істина.

Все, що ти послав у цей світ, до тебе ж повернеться.

Привчи себе діяти і думати праильно, навіть тоді, коли ти наодинці, так ніби на тебе дивляться тисячі людей, не давай можливості своїм негативним емоціям і думкам розвиватися, зупиняй їх силою волі.

У тебе має бути культура думок, уяви собі, що всі твої дії, емоції, почуття, думки та переконання записуються і всі мають можливість їх побачити і почути.

Ти вже знаєш, що те, що ти послав у цей світ, до тебе потім повернеться, посилившись і збільшившись, ти постійно садиш зерна майбутнього, які скоро дадуть плоди.

Послав біль та розчарування, до тебе повернеться біль та розчарування, послав гнів, гнів і отримаєш, послав образу, образа знайде тебе…

Якщо ти виробиш у собі звичку зупиняти негативні думки та замінювати їх на добрі та світлі, якщо твої наміри спрямовані на загальне благо, досконалість та розвиток, все це до тебе повертатиметься посилившись у сто крат і навіть більше!

Хочеш грошей? Допоможи іншим з грошима!Хочеш кохання, спочатку віддай іншим свою любов, хочеш здоров'я, допоможи іншим стати здоровішими, хочеш впливу, допоможи стати більш впливовими іншим.

Ми можемо отримати від Всесвіту все що завгодно, якщо ми це посилюємо, віддаємо та примножуємо, все те, що сприятиме розвитку, досконалості і прогресу.

Простеж також, дорогий читачу, на рівень свого мислення, твій рівень мислення більше схожий на рівень мислення тварини чи людини?

Ти постійно думаєш про їжу, секс, сон, захист, домінування як тварина або ти створюєш нові ідеї і розробляєш щось таке, що веде до розвитку та прогресу цього світу?

Те, що ти хочеш отримати, спочатку віддавай і пам'ятай, Всесвіт завжди прагнутиме розвитку та досконалості.

Слідкуй, щоб твій звичний спосіб мислення відповідав людському, а не примітивному як у тварини.

Ти маєш розуміти, прогрес знищує старе для розвитку нового, досконалішого та складнішого.

Ти людина - найдосконаліша істота на Землі, у тобі Всесвіт знайшов свій найефективніший і найдосконаліший розвиток, тому твій рівень мислення має бути людським, а не тваринним

Ти повинен усвідомлювати відповідальність не лише за свої вчинки, а й за почуття та думки, тоді до тебе прийде щастя, здоров'я та успіх, бо через тебе Всесвіт ускладнюється, покращується і розвивається!

#ЛюбомирБованько

P.S. Заходь на мій сайт: