БОГ ГОРДИМ ПРОТИВИТЬСЯ, А СМИРЕННИМ ДАЄ БЛАГОДАТЬ!

  • Часто новачки ріелтори скаржаться, що їм часто зустрічаються досвідчені колеги і від них звучить така фраза:

«Я стільки то років на ринку, не те, що ти, я краще знаю, замахали тупорилі новачки... і т.д. і т.п.». Хочеться сказати таким зарозумілим суб‘єктам: «СЕРЙОЗНО?! І що, де твої мега-корпорації з десятками і сотнями людей, де твої мільйони доларів і де твої будинки і квартири?))

Ти що Ілон Маск чи Опра Унфрі, чим ти так пишаєшся?»

В будь якій галузі є зарозумілі придурки, які намагаються принизити новачків, таким чином вивищувати себе

Понад 20 років тому, коли я починав працювати в рекламному відділі газети «Експрес», був у мене такий «колега», коли я працюючи менше місяця, звернувся до нього за порадою, він замість допомогти, намагався довести мені, що я «тупорилий і ніколи до мене не дійде», а він бог реклами, а через пару місяців я вже робив продажі в 2-3 рази більші чим він‼️, а цей чувак, до речі, потім спився і його взагалі погнали з тієї роботи

Недавно спілкувався з одним таким «гуру» в туризмі, який також дуже хвалився, що він в цій галузі понад 20 років і то все він знає і що він всі розуми поїв, він знає всі готелі, а я тільки 7 років в темі, проте чомусь продажі у нас незрівнянно більші у порівнянні з тим «гуру», та й інструментарій він використовує такий, як в мисливців на мамонтів

Чим людина зріліша і мудріша, тим вона поблажливіше відноситься до новачків і до слабших за себе, і чим більша невдаха, ти більше намагається корчити із себе велике цабе...

Є таке поняття в психології яке зветься «гіперкомпенсація», воно виражається в перебільшеній демонстрації чогось того, чого насправді не вистачає.

Компенсуючи низьку самооцінку підліток розказує своїм товаришам про свої подвиги, яких насправді немає, а невдаха-бізнесмен про своє багатство і впливовість, хоча це поки тільки його фантазія, так дівчина, в якої не складається особисте життя, розповідає подругам про те, скільки сердець вона розбила своїм залицяльникам...

Колись у мене була одна бартерна угода по рекламі, я тоді був ще 24 річним юнаком. Директор будівельного заводу, після того, як я намагався йому пояснити суть нашої угоди, уважно подивився на мене і сказав: «Ти взагалі нічого не шариш, як таких тримають у вашій газеті?!Скільки ти вже працюєш?»

Я почервонівши відповів: «Три тижні», тоді він сказав: «Тоді все ясно, не парся, ти просто новачок, всі ми колись починали, давай я тобі зараз все поясню і все буде добре»

Я дуже вдячний цьому директору, бо я тоді дійсно був розгубленим, а він поставився з розумінням, що я новачок і можу багато всього не розуміти.

До речі, цей директор став дуже заможною людиною, йому вже понад 60 років, нещодавно я його бачив, він у прекрасній фізичній формі.

«Бо гордим Бог противиться, а смиренним дає благодать», вчить нас Біблія.

Що таке бути смиренним? Це означає відноситися одинаково доброзичливо, як до великих і сильних, так і до малих і слабких людей.

Не пам‘ятаю, хто сказав: «Велич великих людей виражається в тому, як вони відносяться до малих людей»

Успіхів тобі, друже чи подруго, яка прочитала ці мої роздуми, будь людиною з високою самооцінкою, але в той же час скромною і здатною до самоіронії, бо «від великого до смішного лише 1 крок», як любив повторювати Наполеон Бонапарт

#ЛюбомирБованько

Мій сайт: http://antikrizis.org

P.S. Я люблю новачків і допомагаю їм «стати на ноги» вже понад 20 років свого життя, можливо тому, що колись давно мав справу з цим директором заводу і можливо саме його підтримка стала поворотним пунктом мого шляху і відтоді моє життя почало круто змінюватися на краще і в кар’єрному, і в особистому плані.

Тепер уже я поширюю цей підхід в роботі з новачками, який навчив мене 23 роки тому директор заводу пан Микола:

«Всі ми колись починали, давай я тобі все поясню...»

1) ВАКАНСІЯ РІЕЛТОРА: https://realbest.com.ua/page/vakansii.html

2) ВАКАНСІЯ ТУРМЕНЕДЖЕРА: https://www.more-turiv.com.ua/vakansiї/

3) ФРАНШИЗА АГЕНЦІЇ НЕРУХОМОСТІ #REALBEST: https://realbest.com.ua/page/fransiza-an-real.html

4) ФРАНШИЗА ТУРАГЕНЦІЇ #МОРЕТУРІВ: https://www.more-turiv.com.ua/franshiza-more-turiv/