БОЯТИСЯ КОВІДУ ЧИ ЖИТИ ПОВНОЦІННО?

БОЯТИСЯ КОВІДУ ЧИ ЖИТИ ПОВНОЦІННО?

Подивися скільки народу в аеропорту Анталії, моє фото від 27.04.21, маса людей уже повертаються з відпочинку в Туреччині, інші тільки прилетіли!

Поки одні більше року в локдауні і в постійному страху від коронавірусу, інші продовжують повноцінно жити, подорожувати, ходити в фітнес-клуби...

Два різних сценарії життя, кожен сам робить свій вибір і кожен буде мати наслідки від свого вибору...

Мені особисто ближче той сценарій, який спонукає жити повноцінно і яскраво вже тут і зараз, не відкладаючи життя на потім, не дивлячись на всякі вірогідні ризики.

«Краще вмерти стоячи, чим жити на колінах», казав Ю. Фучік

«Життя небезпечна пригода, живим звідси ніхто не вибереться», як каже східна мудрість.

Зараз вірогідність захворіти Ковідом є всюди, ну хіба взагалі з хати не виходитимеш, хоче це нереально, і навіть, якщо ти сховаєшся в чотирьох стінах, все одно прийдеться вийти в магазин чи в аптеку, чи до тебе хтось прийде і ось тобі, сидів, ховався і захворів!

Переконаний, що більшість тих, хто читатиме ці рядки, знає таких переляканих людей, які ніби постійно носили маску, ховалися від усіх, а потім важко перехворіли і навпаки, тих, хто особливо ні від чого не ховався, а в результаті, або взагалі не захворів, або переніс ту заразу в доволі легкій формі.

Всім відомий принцип плацебо, коли давати звичайну таблетку цукру чи крейди, але перед тим навіяти, що це сильнодіючі ліки, у понад 30% людей буде ефект, наче вони дійсно випили ліки.

Віра - це система переконань, що не потребують доказу, це здатність людини відноситися до уявного, неіснуючого, як до реального!

Я не кажу, що Ковіду нема, що це змова, я не прихильник конспіративних теорій, проте я переконаний, що ті, хто піддався паніці і страху, мають шанси захворіти значно більші, через «ефект плацебо», а також зниження імунітету, через постійний стрес від страху захворіти і переживання про день завтрашній, на фоні нагнітання напруги у всіх новинах, які вони так полюбляють дивитися і вірити всьому, що говорять в новинах.

Отже, вибирай у що будеш вірити, на чому концентруватися і за яким сценарієм житимеш...

Ісус Христос сказав: «Хай буде згідно твоєї віри»!

Кожен сам вибирає, у кожного своя голова, хай нею думає...

Люди помирали і хворіли до КОВІДУ, хворіють і помирають зараз, хворітимуть і помиратимуть, коли закінчиться ця пандемія.

Це не означає, що потрібно нехтувати особистою гігієною, уникати зайвих контактів, обіймів чи рукостискань, проте можна і при усіх цих обмеженнях жити повноцінно, а не просто існувати!

Походи до фітнес-залів допоможуть зберегти імунітет і позбутися стресу, так само як і поїздки на море.

Всі і так або уже перехворіли, або ще перехворіють Ковідом, поки не виробиться колективний імунітет.

Це моя особиста думка, а ви маєте право на іншу, і це добре

#ЛюбомирБованько #ковід19