​ 8 ПЕРЕВАГ MLM-лідерів над пасивними інвесторами.

8 ПЕРЕВАГ MLM-лідерів над пасивними інвесторами.

В інвестиційному MLM -бізнесі вигідніше прагнути бути лідером, який будує багаторівневу мережу , а не просто бути пасивним інвестором!

Чому? Тому що:

1. Швидше повернете свої інвестиції, завдяки реферальній багаторівневій програмі, часто мережа залучає нових дистрибьютерів і розвивається швидко наче вірус, а той хто збудував команду, отримує винагороду від товарообороту зі всієї глибини структури, навіть не знаючи тих людей, які роблять нові покупки

2. У вас обмежена кількість власних коштів, які ви можете інвестувати.

Значно більше можете заробити на побудові багаторівневої мережі, тут дохід необмежений і залежить тільки від ваших умінь, зусиль, зв’язків, ну і звичайно, везучості

3. Значно меньший ризик, адже ви вклалаєте лише те, що можете дозволити собі втратити, а не все що маєте, як інколи роблять недосвідчені і жадні новачки-інвестори, а заробити можете значно більше на побудові багаторівневої мережі

4. Коли ви будуєте мережу, ви багато всього змушені навчитися, щоб допомагати тим, хто є у вашій команді, щоб більше заробляти, тому будуючи мережу ви проходите шикарний тренінг особистісного росту і різних навиків, такі як: публічний виступ, лідерство, наставництво, комунікація, Інтернет- маркетинг і т.д.

5. Будуючи мережу ви напрацьовуюте і збільшуєте свою мережу контактів, своє вміння взаємодіяти з різними людьми, ці навики і зв‘язки пасивні інвестори на жаль, не напрацьовують.

6. При наступних проектах, фахівці з побудови мережі знову швидко будують велику MLM команду, бо є навики і є зв‘язки з такими ж фахівцями.

7. Фахівці з побудови мереж будують своє власне комюніті серед таких же MLM- фахівців, тому першими дізнаються про найвигідніші проекти, першими навчаються нових технологій як от криптовалюта чи Інтернет-маркетинг, а ще вони значно швидше будують мережі, так як залучають вмілих MLM-фахівців, які також запрошують в проекти фахівців мережевого бізнесу, тому такий бізнес швидко зростає і розвивається приносячи великі доходи.

8. Фахівці з побудови MLM-мереж більше відвідують різних виїздних семінарів і міроприємства, бо для участі в таких заходах, необхідно виконати певні нормативи.

Часто ці семінари супроводжуються гарним проведенням часу, навчанням, ексурсіями і різними розвагами

Отже, якщо ви ще не пробували себе в якості фахівця з побудови MLM команд, або пробували, але без великого ентузізазму і результатів, тепер подивіться на цей бізнес, враховуючи ці 8 переваг, які є у цій статті.

Тепер завдяки новому розумінню цього бізнесу, цілком можливо у вас прокинуться приховані таланти і потенціал, про які ви раніше і не здогадувалися!

Тепер ви зможете швидко збувати величезну багаторівневу команду, таких самих як ви, вмотивованих партнерів

і вийти на новий рівень особистих якостей, навичок і доходів

Любомир Бованько

#млм #mlm #мережевиймареетинг

P.S. Продовжуючи тему MLM читайте ці 2 статті:

1) 13 головних помилок новачків в МЛМ проектах:

https://www.antikrizis.org/13-golovnix-pomilok-nov...

2) 5 кроків у MLM-бізнесі:

https://www.antikrizis.org/pogovorimo-sogodni-trox...